begeleiding

De ontmoeting met jezelf is in eerste instantie een ontmoeting met je schaduw. 
De schaduw is een nauwe doorgang, een nauwe poort,
en die pijnlijke ervaring
wordt niemand die in een diepe bron afdaalt, bespaard. 

Om te weten wie je bent, moet je jezelf leren kennen.
achter de deur bevindt zich, vreemd genoeg, een onbegrensde ruimte,
vol ongekende mogelijkheden.

C.G.Jung

Wat is jouw verhaal? Dat is de vraag die ik je graag wil stellen.
En dan gaat het eerst over het nu. Wat is de vraag waarmee jij komt, wat speelt er in je leven wat je wil onderzoeken, wat maakt dat het in je leven even stagneert?

Verandering

Misschien sta je voor een grote verandering, of heb je een verlies geleden wat je nog steeds bezighoudt en waarmee je niet precies weet hoe je nu verder moet. Misschien voel je dagelijks de druk van ‘moeten’ van je omgeving of van jezelf. Je wil meer ontspannen in het leven komen te staan.

Meestal zal ik dan nog een keer de vraag stellen: Wat is jouw verhaal?
Het geeft veel inzicht als je zicht te krijgt op het verhaal uit het verleden dat je meeneemt. Waar kom je vandaan en hoe heb je geleerd in het leven te staan? Hoe ben je geworteld, kom je uit een veilige omgeving of was het dat juist helemaal niet? Welke impactvolle gebeurtenissen hebben nog steeds invloed op je handelen in het hier en nu, misschien zonder dat je het weet? Wat maakt dat je nu tegen iets aanloopt waar je graag inzicht in wil krijgen?

op zoek naar jouw bron

Wij onderzoeken samen jouw vraag in jouw context zodat jij jezelf beter gaat kennen. We gaan op zoek zodat jij weer rust en ruimte kunt gaan vinden, om (weer)open en vreugdevol contact te maken met het het leven en de stappen kunt zetten die voor jou nodig zijn.