dromen vangen

We hebben allemaal zo onze dromen. Soms onthouden we ze een tijdje en soms vervliegen ze. Om dromen uit te laten komen hebben ze wat extra aandacht nodig. Dat kan in deze workshop.

Maar welke dromen komen uit en kun je daar zelf ook invloed op hebben?

De Lakota Indianen maakten dromenvangers. Die hingen ze boven hun bed en ze geloofden dat de nare dromen zo door de dromenvanger heen hun eigen weg konden vervolgen en dat de mooie dromen gevangen werden en via de veertjes als druppeltjes konden neerdalen. Daarmee konden ze in het leven een vervolg krijgen.

Hoe zou het zijn als jij je mooie dromen kon vangen en ze zou kunnen laten uitkomen?

Wat zou er dan veranderen in je leven?

In deze workshop maken je je eigen persoonlijke dromenvanger.

En daarmee ga je met jouw dromen aan de slag. Welke wil je laten uitkomen? Wat is daarvoor nodig en wat weerhoud je nog?

Zo wordt jouw dromenvanger jouw persoonlijke hulpbron die jou kan helpen je droom uit te laten komen.

Voor deze workshop hoef je echt niet superhandig te zijn.

We gaan lekker aan de slag en je zal zien dat het werken met het materiaal een mindfull gebeuren is met een heel persoonlijk en waardevol resultaat!

De prijs is €55,- p.p en is inclusief de materialen en koffie of thee en (vegetarische) soep bij de lunch, die je wel zelf meeneemt.

 

Regelmatig plan ik een workshop met open inschrijving. Zie daarvoor de agenda.

Je kunt ook met je team of andere groep een workshop doen. Neem daarvoor even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je een review lezen? Dat kan hier.