creatieve loopbaancoaching

Voor wie?

Er zijn allerlei redenen en momenten om je loopbaanwensen onder de loupe te nemen. Het kan zijn dat je je baan bent kwijt geraakt, of dat je huidige baan weinig perspectief heeft, misschien kun je om gezondheidsredenen het werk dat je doet niet meer doen. Of je bent toe aan een switch, omdat je het idee hebt dat je eigenlijk het roer nog wel een keer om wil gooien en niet weet welke kant op. Maar een ding is zeker: je wil onderzoeken wat écht bij je past, zodat een volgende stap of richting je energie geeft en uitdaagt.

Voor wie?

Jij wil onderzoeken wat echt bij je past, zodat een volgende stap of richting je energie geeft en uitdaagt. Je durft je toe te vertrouwen aan een zoektocht die jou brengt bij je eigen waarde en bron van energie.
Ook als je verlies ervaart omdat je je baan ongewild bent kwijtgeraakt of niet meer kunt behouden ben je van harte welkom. Rouwen  is een gezonde reactie op verlies. Het onderzoek naar de waarde en betekenis van het verlies brengt je ook weer bij de veerkracht om verder te gaan, op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Daar hebben we dan ook alle aandacht voor.

Wat?

We kijken eerst waar je staat, waar je vandaan komt en dan ga je op onderzoek uit. Wat is voor jou belangrijk (kernwaarden), je missie (waarom) en waar ben je goed in (kwaliteiten)? Een intensief onderzoek, maar je weet dan beter wat je achter wil laten en waar je naar toe wil. Vervolgens ga je op zoek naar de plek waar jij je energie kunt inzetten of het pad op om daar te komen.

Hoe?

Bij het onderzoeken doen ook een beroep op je onbewuste en de bron van energie die je in je hebt. We laten aan het licht komen wat vaak niet te zien is en dat door gewoontes en belemmeringen buiten beschouwing blijft. Juist in het onbewuste liggen jouw wensen en verlangens verscholen, maar ook je (onbewuste)blokkades.

Bij blokkades staan we stil, je krijgt zicht op de belemmeringen en leert er mee omgaan, ze te accepteren en relativeren.
Je onderzoekt je hulpbronnen, uit het heden maar ook uit het verleden. Ze zijn belangrijk om duurzaam op terug te kunnen vallen en als secure base te ervaren.

We doen dat met veel creativiteit, zowel in het proces als in de werkvormen. In mijn atelier hebben we de mogelijkheden en materialen om te kiezen wat van belang is op elk moment in jouw proces. Zo onderzoek je op een diepgaande manier jouw ontwikkeling en wensen.

Durf jij…?

….. de diepte in te gaan, contact te maken met wat in je onbewuste leeft en zoveel invloed heeft en zegt over je eigen verlangen en kwaliteiten?

….. te kiezen voor jouw plek in deze wereld?

….. te vertrouwen op jezelf en een duurzame keuze?

Van harte welkom!