Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

de vrije ruimte

14 oktober, 2020 van 10:00 tot 16:00

€50,00
Vrije ruimte

Heb je een vraag die je eens wat verder zou willen onderzoeken maar niet de wens om een heel coachtraject te doen? Dan heb ik voor jou een mooi aanbod: ‘De vrije ruimte’, een coachgesprek van een uur tegen een gereduceerd tarief.

Omdat ik workshops in mijn praktijk heb moeten verschuiven is de atelierruimte veel vrij en is er dus letterlijk veel vrije ruimte. Dat bracht me op het idee om ook figuurlijk vrije ruimte in te plannen.

Daarom  is er in oktober ‘De vrije ruimte’, een gelegenheid  voor jou om een vraag te komen stellen of een onderzoek te doen. In een uur leg jij je verhaal of vraag voor en gaan we ook meteen aan de slag, liefst de diepte in om werkelijk verder te komen met je onderwerp, er een nieuw licht op te laten schijnen en nieuwe ruimte te ontdekken.
Met creatieve invalshoek en systemische blik onderzoeken we de onderstroom van je vraag, op zoek naar wat je onbewuste je wil vertellen of laten zien.

Dus, ervaar je belemmeringen bij wat je doet, heb je een vaag gevoel wat je niet kunt duiden, of is er een situatie waarmee je niet goed raad weet, of heb je een heel andere vraag, je bent van harte welkom.
Na een uur heb je je blik in ieder geval verruimd. Misschien is het dan zo voorlopig weer klaar of voldoende, of misschien nodigt het uit om verder te onderzoeken.

Maak even een afspraak dan plannen we een tijd in die ons beide past.

Voor deze consulten geldt een aangepast tarief van  een uur voor €50,-

Gegevens

Datum:
14 oktober, 2020
Tijd:
10:00 tot 16:00
Kosten:
€50,00